E fa'afefea ona e lolomi ata i luga o se koozie?

Koozies ua fa'atuputeleina le ta'uta'ua mo le fa'amalieina o meainu ma fa'aopoopoina se pa'i patino i meainu i mea fa'afiafia ma pati.Faatasi ai ma le le mafaitaulia o mamanu, e toʻatele tagata e naunau e aʻoaʻo pe faʻafefea ona lolomi a latou lava mamanu i luga o koozies.I lenei tusiga, o le a matou suʻesuʻeina auala eseese lomitusi ma tuʻuina atu se taʻiala taʻitasi e fesoasoani ia te oe e ausia ni mamanu faʻapitoa i au koozies.

Koozies Printing Techniques

1. Lomiga mata:

Lomitusi mata o se tasi lea o auala sili ona taatele o le lolomiina o mamanu i luga o koozies.E aofia ai le fesiitaiga o le vaitusi e ala i se mata mata i luga o le koozie.O lenei metotia e aoga tele mo mamanu faigofie ma nai lanu.

2. Fa'aliliuina o le vevela:

Sublimation transfer lomitusi o se auala lauiloa o le lomitusi lavelave ma maualuga- iugafono mamanu i koozies.E aofia ai le faʻaogaina o le vevela e faʻafeiloaʻi ai le mamanu mai se pepa faʻafeiloaʻi faʻapitoa i luga o le koozie.O le vevela e faʻagaoioia ai le faʻapipiʻi i luga o le pepa, faia ai se mamanu tumau.

3. Vinyl decals:

O le isi filifiliga mo le lolomiina o mamanu i luga o koozies o le faʻaaogaina o vinyl decals.O nei decals o mamanu na tipi muamua na faia mai le vinyl fusi.E ala i le faʻaogaina ma le faʻaeteete o decals i koozies, e mafai ona faigofie ona e ausia mamanu lavelave ma felanulanuaʻi.

Ose La'asaga ta'i La'asaga ta'iala e lolomi ai Fuafuaga ile Koozies

koozie
wps_doc_0
popsicle koozie

Ia, se'i o tatou su'esu'e i le fa'agasologa au'ili'ili o le lomitusi o mamanu i luga o koozies.

1. Filifiliga mamanu:

Amata i le filifilia poʻo le fatuina o le mamanu e te manaʻo e lolomi i luga o au koozies.Ia mautinoa o le mamanu e fetaui ma lau metotia lolomi filifilia.

2. Aoina mea:

Fa'alagolago i le faiga lomitusi e te filifilia, fa'aputu mea e mana'omia e pei o le lau, squeegee, vaitusi, pepa fa'aliliu, meafaigaluega tipi, vinyl, ma le lomitusi vevela.

3. Saunia Koozies:

Fa'amama lelei le koozies i le fasimoli ma le vai ina ia mautinoa le lamolemole lomi.Fa'amamago atoa a'o le'i fa'aauau.

4. Saunia le mamanu:

Afai e fa'aogaina le lomitusi lau, fa'aaoga le emulsion ma ata lelei e fai ai se mamanu mamanu i luga o le lau.Mo fe'avea'i vevela, lolomi lau mamanu i luga o le pepa fa'aliliu.Afai e te alu i lenei auala, tipi ese le vinyl decal.

5. Fa'agasologa lomitusi:

Mo le lomitusi lau, tuu ma le faaeteete le lau i luga o le koozie, faaopoopo le vaitusi i le lau, ma faaaoga se squeegee e sosolo tutusa ai le vaitusi i luga o le vaega mamanu.Si'i i luga le lau e fa'aalia ai au mamanu lolomi.Mo le faʻafefe o le vevela, mulimuli i faʻatonuga na oʻo mai ma le pepa faʻafeiloaʻi, laina lelei i luga o le koozie, ona faʻaaoga lea o se masini vevela e faʻafeiloaʻi ai le mamanu.Afai o se vinyl decal, tipi ese le tua o le decal, tuu tonu i luga o le koozie, ma oomi mau e pipii.

6. Fa'auma galuega:

A uma ona lolomi lau mamanu, faʻataga e faʻamago mo le taimi fautuaina mo lau metotia filifilia.Mo le lomitusi screen, mulimuli i faatonuga mo le fofo lelei.'Oti ma le fa'aeteete le vinyl po'o le fesiita'i o pepa i le mamanu.

O le lolomiina o au lava mamanu i luga o koozies e mafai ai ona e faʻaopoopoina se paʻi patino ma faʻaalia lou fatufatuaʻi.Faatasi ai ma le tele o galuega taulima e filifili mai ai, e mafai ona e faia ni mamanu tulaga ese mo taimi eseese.E ala i le mulimulitaʻi i taʻiala taʻitasi taʻiala o loʻo tuʻuina atu i lenei tusiga, o le ae manuia i lau ala i le faʻataʻitaʻiina o le ata o le mamanu lolomikooziesma fa'afiafiaina au uo ma au vala'aulia i lau isi fa'afiafiaga.


Taimi meli: Sep-06-2023