O le a le igoa o Stubby Holder i le US?

Afai na e alu i Ausetalia pe i ai ni uo Ausetalia, atonu na e mauaina le faaupuga "pupu'u o lo'o umia".umia valaau i le US?

I Ausetalia, o se pupu umia o se peleue insulation cylindrical fuafuaina e ofi faataamilo aumiapia lapopo'a po'o se fagu inu ina ia malulu mo se taimi umi.E masani lava ona faia i le neoprene, o se mea e lauiloa mo ana mea faʻapitoa faʻamaʻi.E ta'ua foi o le ipu pia, o lenei stubbyumia ose fa'aoga ta'uta'ua i fa'apalakiu a Ausetalia, pati ma ta'aloga.

Le pupuumia e le na'o se fesoasoani aoga;o se fesoasoani aoga.O se faailoga foi faaleaganuu.I le gagana a Ausetalia, o le upu "stubby" e faasino i le 375ml (12oz) fagu pia.O le mea lea, ua avea le Tagata Pu'upu'u Laulu ma soa taua mo Ausetalia e fa'amalieina o latou lauulu pu'upu'u pele a'o fiafia i se vai malulu ma uo.

Ae faapefea i Amerika?I le US, stubbyumias e masani ona taʻua o le "beer koozie" pe na o le "koozie".O le upu "koozie" o se fa'ailoga fa'amaufa'ailoga e umia e le Norwood Promotional Products, lea na fa'ailoa mai ai le oloa i le 1980's.I le aluga o taimi, peitaʻi, o le faaupuga ua avea ma faʻailoga masani ma ua faʻaaogaina nei e faʻamatala ai soʻo se ituaiga o peleue vevela e faʻaaogaina e taofi ai le malulu o meainu.

E tutusa ma Ausetalia, piakoozies o se mea fa'apitoa fa'apitoa mo fa'alavelave i fafo, pati ma tailgates i le US.E fa'aaoga e fa'a'a'a'a ai tu'u apa ma fagu inu e pei o se fa'amau.Koozies e masani ona faia i le foam poʻo le neoprene ma e sau i ni mamanu eseese, lanu ma lapopoa.

I totonu o le US, e ui ina lauiloa le pia, o le taua faaleaganuu o le koozie e itiiti le malosi.E fa'aaogaina e tagata Amerika koozies mo meainu eseese, e aofia ai sodas, fagu vai, ma e o'o lava i meainu malosi.O le koozie e sili atu o se fesoasoani aoga e va'aia i fa'atasiga fa'aagafesootai, ae e le tutusa fa'aleaganu'u o lo'o iai i Ausetalia.

u'u u'amea
lima ipu
wps_doc_0

E taua le matauina e ui o le faaupuga "koozie" e masani ona faʻaaogaina i le Iunaite Setete, e iai suiga faʻaitulagi i le igoa.I nisi vaega o le atunuu, atonu e taʻua o se "cozy," o se "pelepe pia," pe na o se "apa malulu."O nei eseesega fa'aitulagi e fa'aopoopo i le eseesega o le gagana ma le tulaga ese o le American English.

I le faaiuga, ao le stubbyumia ua lauiloa i le US o se pia koozie pe na o se koozie, o le manatu ma le faʻamoemoe e tumau lava - ia tuʻuina atu le faʻamalo e taofi ai le malulu o meainu.Pe o e fa'aaogaina se Stubbyumia i Ausetalia po'o se koozie i le US, o mea uma e lua e fa'aoga tutusa le aoga a'o fa'aopoopoina se pa'i o sitaili i lau vaiinu.O lea la, o le isi taimi e te inu ai se vaiinu malulu, ia mautinoa e te fa'alelei i le apupu'uumia po'o le ipu pia, e fa'atatau i le itu o le lalolagi o lo'o e iai.manuia!


Taimi meli: Iul-26-2023