PRODUK HOT

babagan awake dhewebabagan awake dhewe

Dongguan Shangjia Rubber & Plastic Products Co., LTD didegaké ing 2010. Shangjia kalebu area 5.000 meter persegi lan makaryakke watara 100 wong.Kapasitas produksi saben wulan ngluwihi 2 yuta potong.Pabrik kita duwe sertifikasi: SGS, BSCI, SEDEX.We arekhususinging SBR, produk Neoprene kayata tas tas nedha awan, cooler stubby, tas dandanan, potlot kasus, mouse pad, tas laptop etc kita wis dibangun bisnis kemitraan karo DISNEY, DELIGO, AUSTRALIA HOCKEY, TOYOTA etc.

1

Apa milih kita

Pabrik kita nggunakake produksi karet neoprene perlindungan lingkungan sing berkualitas tinggi, nyedhiyakake layanan OEM & ODM, desain gratis, ndhukung conto gratis, rega murah, ing wektu sing padha duwe sistem kontrol kualitas sing ketat, kanggo njamin kualitas produk.

  • Sgs, Bsci, Sedex
  • ODM & OEM
  • Njaluk Kutipan

PABRIK KITA

Produsen profesional

MITRA KOPERASI

Prinsip win-win

PRODUK FEATURED

WARTA KITA