PRODUK HOT

tentang Kamitentang Kami

Dongguan Shangjia Rubber & Plastic Products Co., LTD didirikan dina 2010. Shangjia nyertakeun wewengkon 5.000 méter pasagi sarta employs ngeunaan 100 urang.Kapasitas produksi bulanan ngaleuwihan 2 juta potongan.Pabrik kami ngagaduhan sertifikasi: SGS, BSCI, SEDEX.Kamingahususkeuningdi SBR, produk Neoprene kayaning tas tote dahar beurang, cooler stubby, kantong makeup, kotak pensil, mouse pad, kantong laptop jsb kami geus ngawangun bisnis partnership kalawan DISNEY, DELIGO, AUSTRALIA hoki, TOYOTA jsb.

1

Naha milih kami

Pabrik kami nganggo produksi karét neoprene perlindungan lingkungan kualitas luhur, nyayogikeun jasa OEM & ODM, desain gratis, ngadukung conto gratis, harga murah, dina waktos anu sami kami gaduh sistem kontrol kualitas anu ketat, pikeun mastikeun kualitas produk.

  • Sgs, Bsci, Sedex
  • ODM & OEM
  • Ménta Quote a

PABRIK KAMI

Produsén profésional

MITRA KOPERASI

Prinsip win-win

PRODUK FEATURED

WARTA URANG